måndag 12 januari 2009

Wittu Deathis!

Jag hade inte tänkt att svära, men sen ändrade jag mig. Man får faktiskt lov att säga både satan och fan då man diskuterar Deathis medvetenhet kring mat och livsmedel. Man kan knappt påstå att han är vid medvetande alls. Ingen normal hjärnverksamhet bedrivs i alla fall inne i den djuriska skallen. Det lyser men ingen är hemma. Det är en bisarr medvetslöshet jag talar om. Inget sinne för rätt eller fel. Fullkomligt sanslöst. En beviskedja i bilder följer.

Fy fan i helvete för brödet på bilden ovan. Det är riktigt ruskigt detta. Deathis har bara fått för sig att lämna ett par brödskivor oätna i en öppen påse. Inga konstigheter. Påpekar man detta åt Deathisen svarar han med "det där är absolut inte mitt".

Fem öppnade mjölkburkar på bilden ovan. Deathis är inte bara sexuellt svag för att öppna dessa paket, han förlorar också händelsen ur minnet på fem röda sekunder. Påpekar man detta får man som vanligt suga på en "den där är absolut inte min"-kommentar. Lägg gärna märke till glasburken framför de animaliska dryckerna. Den innehåller het äppelsalsa från företaget Peders Aplagård. Haha. Peders Aplagård, far åt helvete.

Titta! Deathis har snittat upp en fitta i smöraskens lock. Deathis är för övrigt också vansinnigt förtjust i Smörgåspickles-tuben bredvid. Mumma!

Ja, Deathis är svag för leken piprussin. Blir det värre framåt natten utvecklas leken inte sällan till pipprussin.

Slutligen illustreras resterna av en mikropizza som har blivit förtärd i Piggstians djup. Planlöst ut på marken bara. Djuriskt!

Ett fyrfaldigt "Wittu Deathis!" för Deathisen, Wittu Deathis! Wittu Deathis! Wittu Deathis! Wittu Deathis!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Smörgåspickles e gott! men va fan e vitsen med fittan på smörpaketet?

Lägger också märke till något skummt bredvid pizza resterna, försöker deathis lära sig spela något musikinstrument? Har hört att deathicismisk musik är ej för mänskliga öron, åsikter från redaktionen?

Lille Bror Söderlundh sa...

Deathis äger en gitarr och en gitarrbok. Till dags dato har redaktionen inte sett honom gå lös på dessa ting. Fortsättning kanske föjer...

Anonym sa...

Wittu Deathis!