onsdag 18 mars 2009

Deathisens behovshierarki

Deathisen har nu utvecklat en så kallad behovshierarki eller behovstrappa enligt sin syn på tillvaron. Den förklarar kort sagt hur han prioriterar sina behov. Den primära idén innebär att behoven på en lägre nivå måste vara tillfredsställda innan högre mål blir viktiga för Deathisen. Notera vänligen att samlagsbehovet och lajvet kan byta plats med varandra, beroende på gubben i månens ansiktsuttryck och Deathisens sinnelag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Om något helt annat, del 2:

Jag var idag och tentade industriell ekonomi då jag plötsligt känner dödens lukt. Då jag ser mig om så sitter deathis fanskapet några platser bredvid mig. Efter att några minuter har gått från att tenten börjat så går deathis fram till övervakaren och viskar något i hans öra. Från vad jag själv hörde och har frågat andra av så finns det vissa teorier i vad han sa, varav några är: "Tentamen har 6 frågor men på pappret står 'besvara alla 5 frågor', får jag extra poäng om jag svarar på italienska?" och "Jag har inte lajvat idag så jag tänkte istället ha samlag med dig 5-6 gånger här och nu!"

Nu undrar jag av redaktionen, vet ni vad deathis sade som fick övervakaren att beva av fasa, eller kan ni ta reda på?

Anonym sa...

Jag säger INGENTING! Finns det frågor? Om ja, skär jag halsen av någon, om icke, blir jag förbannad.

Lille Bror Söderlundh sa...

Det verkar vara rimligast att alla inblandade parter håller sig djävulskt passiva i denna fråga en tid framöver, så att inget otäckt händer, menar jag.