tisdag 9 december 2008

Frisörskan Spetz

Snaggade killar har kortast hår. Så är det bara, det är nog alla överens om. Låtom oss därför spinna vidare på samma spår om hår ett tag. Vill man få sin kalufs klippt i närheten av Piggstian behöver man inte gå några långa vägar alls. Det är nämligen så att det finns en riktigt passligt belägen salong tvärs över gatan. Det är en speciell frisersalong. Utöver en snaggad frilla får man också något helt annat på köpet. En upplevelse utöver det normala, något verkligt fördelaktigt. Frisörskan som klipper en där är själva upplevelsen. Någon gång har man funderat kring att man borde bege sig annorstädes, bort från henne, för en gångs skull. Men sedan sitter man likväl i hennes garn. Lockelsen var för stark.

På detta vis. Man går dit. Man sätter sig ner i salongsstolen. Spänning i luften. Man känner att frisörskan är nära. Man kvicknar till. Det första man noterar på henne är två verkligt spetsiga bröst. En magnifik hylla med bröstvårtor av guld. Spenarna är i ledarställning och fullkomligt överordnad en själv. Man lyder blint. Extatisk blir man sannerligen. Hon tar kommandot. Nu blir det åka av.

På grund av dessa taggiga gaddar kallas hon i folkmun Spetz, eller Spetsnaz då det riktigt susar i säven. Man behöver inte sitta länge i salongsstolen innan man har allt på klart, innan man kan samla sig och dra åtminstone en vettig slutsats. Här har vi en kvinna som verkligen kan suga pojksnopp. Det är Deathis blog den första att skriva under på.

Inga kommentarer: