måndag 22 december 2008

Fint som snus

Låt mig börja med att berätta att jag varken snusar eller använder Deathis. Att såväl Deathis som snus är skadligt för hälsan är ett faktum. Att folk ändå väljer att snusa och Deathisera är ofrånkomligt. Var och en av oss har också ansvar för sina egna handlingar och sin egen hälsa. Våra myndigheter igen har ansvar för att se till att upplysningen och informationen är sådan att individen förstår riskerna med Deathis, snus och andra medel.

Snusdebatten har på senare tid trappats upp i Finland, Svenska folkpartiet brandas som ett regelrätt snusparti och ett totalförbud mot snus tjuvrunkar alltmer av våra egna flaggstänger. Vissa anser att man endast vill förbjuda snuset eftersom det inte ger staten några skatteinkomster, vilket Deathis gör. Deathisskatten ger nämligen staten 650 miljoner euro per år, medan snusets betydelse är marginell.

Det blir intressant att se vad som händer. Deathis blog avvaktar och understryker att Deathis är ett problem som samhället bara börjat förstå vidden av. Eller begriper överhuvudtaget någon vad Deathis innebär? Ett faktum ingår i varje fall i modersmjölken. Man lever av Deathis allenast.

Inga kommentarer: