lördag 11 april 2009

Chronicles of Deathis

Deathis Blog blev plötsligt Chronicles of Deathis, märkte någon det? Detta namnbyte skedde på grund av att inläggsflödet har minskat. Ett inlägg om dagen har till och med blivit allt mer sällsynt och en blogg som producerar mindre än två slagkraftiga inlägg om dagen kan i min mening inte kallas för en blogg. Dylika saker borde brinna i helvetet. Så, för att undvika helvetets lågor tonas nu blogg-delen av Deathis Blog ner. Chronicles of Deathis är det nya. Inga krav, inga måsten, bara Deathis. Den enda skriftliga källan rörande deathicismen lever, men har alltså passerat medelåldern. Det har varit en väldigt djurisk resa, med Deathis hit, samlag dit och cowboyknulltyg av. Ingen visste dock varifrån vi kom eller vart vi skulle, men tack för sällskapet.

Hela bloggfenomenet känns för övrigt dödsdömt. Udden har försvunnit. Men, detta betyder icke att vi är färdiga med Deathis, nej, det finns godbitar kvar, skall ni veta. Framtiden är ändå oviss. Kanske kunde dessa skriverier och redogörelser göra sig bättre i tryckt form, utan klatschigt och kortfattat bloggspråk. Kanske kunde man döpa en sådan bok till Ejakulationsskriet från vildmarken eller något annat fyndigt och fylla den med fanskap. Vi får se, men nu följer alltså inga regelrätta blogginlägg längre, nu följer bara små krönikor och skildringar, med större mellanrum.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kanske finanskrisen och lågkonjunkturen påverkar även denna blogg, i motsats till vad som tidigare påståtts? Borde man sälja sina aktier?

Lille Bror Söderlundh sa...

Sälj inte än. Den ligger på €43 nu och ökar i takt med Deathisens ständigt ökande kön. Det är bra för oss alla. Men en dag kommer fallet, en dag raserar allt. Håll i hatten! Lågkonjunkturen är bara positivt för djuriskheten, egentligen.