onsdag 12 november 2008

Piggstian II - Sängen

Dagens föremål för granskning i Piggstieserien är sängen. Liggplatsen/legatplatsen är koncentrerad till det sydvästra hörnet av den "ädla" Piggstian. Sängen i sig är förvisso av normalmodell och kan anses vara helt human. Deathis bloggen vill dock påpeka att det är omgivningen och vissa delmoment som gör denna sovplats till ett inferno.

För att Deathis inte skall förgås i sin skönhetssömn, har han valt att montera en spiskåpa, modell XXL, rakt ovanför sängen som reglerar atmosfären på bästa möjliga sätt. Kåpan med turbofläkt renar och suger upp allt och alla som Deathis alstrar under nattens gång. Detta arrangemang är ytterst mycket synnerligen nödvändigt för upprätthållande av liv i Piggstian.

"Piggkåpan"

Med hjälp av fysikens lagar bidrar den så kallade piggkåpan till att alla lösa attiraljer i stian konstant dras under sängen. Detta resulterar i totalt kaos och misär under sänghelvetet. För att inte tala om de sex kilogram könshår som finns där under. Fy fan!

Efter varje natt av gediget bankande och hålligång i bädden förflyttas madrassen cirka 50-30 centimeter mot dörröppningen, det vill säga bakåt i tiden.

Inga kommentarer: