söndag 6 december 2009

Skön hållning på film

Det är med fullkomlig glädje som Chronicles of Deathis kan presentera ett litet videomontage med mannen som vi alla lärt känna som ”Mannen med skön hållning-mannen”. Mannen som dök upp i Deathis blog relativt tidigt blev snabbt en populär person. Han fick ett bra eko ute "i stugorna", som det heter. Först verkade han dock nästan fiktiv eftersom man visste så ytterst lite om honom. Sedan blev han mänskligare i och med att han fångades på bild då han handlade mjölk. Debatten gick vild i ett skede då det framkom att han möjligen hyste nazisympatier. Han marscherade likväl in i allas hjärtan. Idag kan han inte ses som något annat än en övermänniska. En övermänniska med en satans skön hållning. Njut av detta videoklipp, gott folk!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Man kan bara ana sig fram till orsaken till denna övernaturligt sköna hållning, månne överkroppsklädet eller jackan som det så käckt i folkmun kallas har något med saken att göra. Det har fallit mig i synen att den mocka-aktiga klädesplagget ständigt figurerar.
jag misstänker även en viss förbittring vid påstigandet av det kollektiva trafikmedlet, typtriangelismen verkar skena iväg vid väntansmomenten orsakat av den late mannen i hjulstol som kollektivtrafiksombudet tvingas hjälpa med avstigningen

Lille Bror Söderlundh sa...

Mannens ekipering är högklassig och man kan säga att han bär ett sorts 'brand' av second hand. Han har antagligen fått ligga mycket i den jackan, i varje fall i hans ungdom, allting går och står ju så mycket lättare då.

Man kan inget annat än konstatera att det är besvikelse i ett nötskal då mannen blir tvungen att vänta på inträde i busseländet. Men då han sedan får stiga på kan man ana att ett och annat inektiv angående mannen i hjulstol, som ni så sporrande formulerar det, växlades mellan skön-hållning-mannen och chauffören. Hållning-mannen kanske också gav ett förmätet tips om hur man kunde sköta invalidhanteringen i framtiden. Ett grovt tips som beskrev hur man för ut människorna medelst katapult vid respektive hållplats exempelvis. Men det vet vi ju förstås inget om. Att det dock vore intressant att veta, kan vi nog alla hålla med om. Inte sant, homofiljävlar?