lördag 27 juni 2009

Den vilda Deathisinnan

En dag ringde det på dörren till Piggstian. Deathis gick stadigt och öppnade. Där stod en kvinna, vacker och inbjudande. Hon siktade med sina stora pupiller på honom. Vad vill du, frågade Deathis förväntansfullt. Gissa, sa hon och försvann in i tumultet, som kanske, på sin höjd, kunde kallas lägenhet, i tvärtomlandet. Deathis stängde dörren och föĺjde efter. Det låg erotik i luften.

Du kanske vill dansa först, sade hon och gav honom en tung blick. Ja, naturligtvis, svarade han. Hon fnittrade belåtet. Spjuver, viskade hon. Han slickade sig runt munnen och suckade hastigt samtidigt som han peppade upp sig själv. Kvinnan blundade hårt och lät sig villigt omslutas av hans djuriska armar. Hon kände hans ständigt ökande kön som bestialiskt borrade sig in i hennes navel. Han kysste henne starkt flera gånger. Deathis och kvinnan närmade sig i sakta mak den makalösa knullbänken som stod intill klagomuren. Väl framme klädde de raskt av sig nakna och lade sig på bänkens välpolerade yta. Deathis kippade efter andan och hävdade bestämt att det var han som höll i taktpinnen i den kommande akten. Då röt kvinnan till och rättade honom, för det var hon som var dominatrix, minsann. Kvinnan var nämligen något så märkvärdigt som en feminin Deathis, en Deathisinna, och hennes kropp pulserade ut ett sexuellt eko av brutalitet i Piggstians hetta samtidigt som hon var lika våt som en änkas näsduk.

Sedan blev det åka av, på alla sätt och vis. Deathisinnan körde på som en ångvält och Deathis kände sig överkörd för första gången i sitt liv. Det stod snabbt klart för honom att hans kvinnliga gelike var av exakt samma skrot och korn som han själv. Deathisens ejakulationsskri dränktes slutligen av Deathisinnans obarmhärtiga fontänorgasm, som bäst kunde beskrivas som en deathisiansk syndaflod.

2 kommentarer:

Lettin sa...

Läste för några dagar sedan om två personer som jobbade för Destia och undrar nu om detta har något med Deathis att göra? Då jag hörde namnet gick tanken direkt till en korsning mellan Deathis och Piggstian.

Lille Bror Söderlundh sa...

Jag tror inte att Deathis direkt har något med Destia att göra. Dock kunde man byta ut begynnelsebokstaven mot ett b, och således få Bestia till stånd. Detta borde tyda på att Deathis är med i leken, men dylika omotiverade och plötsliga bokstavsbyten är mycket osannolika.

Som ett litet tillägg kunde jag infoga, under samma kategori, att jag själv på sistone sett otaliga husbilar och husvagnar av märket Deathleffs. Detta måste ju bara betyda att det rör sig om mobila Piggstior på hjul och att uppfinnaren heter Leffe, eller möjligtvis Tissleffe, som dessutom är en tvättäkta Deathis. Eller är det jag som är tokig?